25 Απριλίου, 2024

Βλάσης για φυσικό αέριο: “Μεγάλο έργο για την Αρκαδία. Θέσεις εργασίας, νέες επενδύσεις και φθηνότερη ενέργεια για όλους”

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του επενδυτικού πλάνου της Hengas, για το φυσικό αέριο στην Τρίπολη, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης τόνισε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ξεκινά αυτό το μεγάλο έργο στην Αρκαδία. Ως Κυβέρνηση, ό,τι λέμε, το κάνουμε πράξη. Παίρνει σάρκα και οστά το πρόγραμμα μας για ανάπτυξη, επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Μιλάμε μια επένδυση 30 εκ ευρώ, μιλάμε για νέες θέσεις εργασίας, μεγάλη οικονομία στα νοικοκυριά, αλλά και για το μεγάλο ατού, την προσέλκυση επινεύσεων.

Ο κ. Δέμος με το εργοστάσιο που θέλει να φτιάξει και όλες οι εταιρείες αποζητούν το φυσικό αέριο ως μια πιο οικονομική και πιο πράσινη ενέργεια. Θα ακολουθήσουν κι άλλες επενδύσεις. Πέρα από τη φαρμακοβιομηχανία του κ. Δέμου, θα δώσει δουλειά σε πάνω από 300-400 άτομα.

Έχει υπογραφεί η ΚΥΑ για την παραχώρησης του ψυχιατρείου της Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για τη δημιουργία campus.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr