23 Απριλίου, 2024

Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Επιτέλους μπήκαν οι υπογραφές για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης (video)

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό κτίριο των Αγίων Θεοδώρων και ολοκλήρωσε τις τυπικές διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών – Προανήγγειλε και τις υπογραφές για τον Βιολογικό της πόλης

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των ανθρώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας των Αγίων Θεοδώρων, πήρε “σάρκα και οστά” σήμερα, αφού ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες διαδικασίες για την επισκευή του γηπέδου που καταστράφηκε από την κακοκαιρία του “Γηρυόνη” τον Νοέμβριο του 2019.

Η συμφωνία του έργου με τον ανάδοχο εργολάβο, είναι του ποσού των 300.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας κατά της ομιλία του, προανήγγειλε ότι σε 10 ημέρες θα μπουν και οι υπογραφές για την έναρξη λειτουργίας του Βιολογικού στην πόλη μας, έργο που θα ξεπεράσει τις 900,000 ευρώ.

Στο κτίριο της Δημοτικής ενότητας Αγίων Θεοδώρων βρέθηκαν σήμερα, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αναστάσιος Γκιολής και Αθηνά Κόρκα, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Άρης Κωνσταντής και ο Πρόεδρος μαζί με αρκετά μέλη του Δ.Σ της ομάδας ποδοσφαίρου καθώς και άλλοι περιφερειακοί Σύμβουλοι.

www.agioitheodoroi.com