19 Απριλίου, 2024

Γλυκά Νερά: Συνελήφθη ο πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν – Πώς «έσπασε» στην ανάκριση (video)

Στη σύλληψη του 33χρονου συζύγου της Καρολάιν προχώρησε η αστυνομία μετά την ομολογία του ότι αυτός ήταν που τη δολοφόνησε.

Κατά τη διάρκεια της οκτάωρης κατάθεσής του, ο πιλότος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη γυναίκα του, του είπε ότι ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Μετά από μια οκτάωρη και πλέον ανάκριση ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι εκείνος ήταν αυτός που σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του  στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας «εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Ο σύζυγος ομολόγησε τη δολοφονία της βρετανίδας συζύγου του Caroline Crouch, δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail, μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών και την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

«Την σκότωσε όταν απείλησε να φύγει με το παιδί τους, σύμφωνα με την αστυνομία μετά από ώρες ανακρίσεων» αναφέρει το site της Daily Mail.