16 Απριλίου, 2024

Εξελίξεις στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος ομόλογησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη

Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικός πηγές ο 30χρονος φίλος της ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες τσακώνονταν όλο και εντονότερα. Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το ΙΧ που οδηγούσε και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά. Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα, στην περιοχή της Λυγαριάς.

Ο άνδρας, που αναζητείτο από τις αρχές μετά τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή, σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί και αστυνομικοί, που τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας ενισχύθηκε από τη στιγμή που στην παραλία βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε η 26χρονη, ενώ με τη σορό της ανασύρθηκε και τσαντάκι που περιείχε και την ταυτότητα του 30χρονου.

Στα βράχια, επίσης, εντοπίστηκε το ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος.