20 Απριλίου, 2024

Πάτρα: Συνελήφθη ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γ. Μπάρλος για επίθεση σε ιερείς

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκεται από χθες βράδυ ο “ισχυρός άνδρας” της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία και τις επιθέσεις του σε ιερείς της πόλης.

Δύο ημέρες μετά το σοβαρό φραστικό επεισόδιο στο Επισκοπείο Πατρών με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο όπου προσήχθη στην αστυνομία, χθες συνέβη και δεύτερο περιστατικό, καθώς ο μεγαλομέτοχος επιτέθηκε στον εφημέριο του Ιερού Ναού Αναλήψεως στο Ψαροφάι. Ο κ. Μπάρλος συνελήφθη από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στο πλαίσιο εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής, μετά από παρέμβαση συγγενών του στον Εισαγγελέα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας, ο δικηγόρος της ΠΑΕ «Παναχαϊκή», κ. Κώστας Κρεμμύδας, εκτίμησε ότι ο κ. Μπάρλος ενδεχομένως να ένιωσε πιεσμένος από τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την ομάδα και σε συνδυασμό με τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Σε ερώτηση εάν οι εξελίξεις στο θέμα του κ. Μπάρλου και η υποχρέωση της ΠΑΕ να καταθέσει εγγυητική επιστολή ύψους 135.000 ευρώ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League 2, ο κ. Κρεμμύδας  απάντησε ότι ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας έχει δηλώσει πως προτίθεται να διευκολύνει. Έκανε λόγο, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες,  σε συζητήσεις που έχουν γίνει για το διοικητικό μέλλον της ομάδας και οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.