25 Απριλίου, 2024

Τρείς συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή στην Καλαμάτα

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (1.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει προϊόντα από σούπερ μάρκετ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 27.5.2021 από το ίδιο κατάστημα, με την ίδια μέθοδο, είχε αφαιρέσει προϊόντα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (1.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -4- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (1.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει φιάλες αλκοολούχων ποτών από σούπερ μάρκετ, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός.