Το ιστορικό Δημαρχείο επισκέφτηκε το Σάββατο, 24 Απριλίου 2021, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.
Κατά τη συνάντηση υπήρξε συζήτηση για θέματα που αφορούν το Δήμο Καλαμάτας και την ευρύτερη περιοχή. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Βελόπουλο για έργα που εξελίσσονται, για τον προγραμματισμό και τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής.
Στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ο Δήμαρχος προσέφερε το αναμνηστικό μετάλλιο του Δήμου «ΠΝΟΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Τον κ. Βελόπουλο, συνόδευαν ο Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής, Αντώνης Μυλωνάκης και στελέχη του κόμματος.


More Stories
Σύσκεψη για πλημμυρικά φαινόμενα στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας
«Ο αστυνομικός έδρασε για να σώσει μια ανθρώπινη ζωή» – Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας για την υπόθεση του ροτβάιλερ στον Άγιο Φλώρο
Χρόνος απόκρισης ΕΚΑΒ 45 λεπτών στη Μεσσηνία Μια ξεκάθαρη αποτυχία της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας