20 Απριλίου, 2024

Αντίληψη Σεισμικού Κινδύνου στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου

Σταύρος Νιφοράτος τα πλαίσια εκπόνησης της διδακτορικής του διατριβής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πραγματοποιεί έρευνα πεδίου με ερωτηματολόγιο σε επιλεγμένους Δήμους του Κορινθιακού κόλπου, μεταξύ αυτών και ο Δ. Κορινθίων, αναφορικά με την αντίληψη των κατοίκων για τους σεισμούς.

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί τμήμα της διδακτορικής διατριβής με τίτλο “Τρωτότητα, Προσαρμοστικότητα και Αντίληψη Κινδύνου: η περίπτωση του Κορινθιακού κόλπου” που εκπονείται στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι να αποτυπώσει και να μετρήσει την αντίληψη και το επίπεδο ετοιμότητας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με τους σεισμούς καθώς και το επίπεδο της ικανότητάς τους να αποκρίνονται και να προσαρμόζονται σε αυτούς.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας έρευνας. Το ερωτηματολόγιο συμμορφώνεται με τους κανόνες GDPR περί προσωπικών δεδομένων, είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που ορίζεται κάθε φορά.

Μπείτε ΕΔΩ και απαντήστε…
https://forms.gle/dCsFn727V6JDeujT7