
Από την οδό Τιμίου Σταυρού ξεκίνησαν σήμερα οι ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Άσσου.
Το έργο περιλαμβάνει άσφαλτο σε μήκος μεγαλύτερο των 800 μέτρων έως και την συμβολή της οδού Τιμίου Σταυρού με τον οδό Φειδιππίδου.
Αμέσως μετά το Πάσχα εργασίες θα εκτελεστούν στο δρόμο της Αγίας Μαρίνας καθώς και σε όλα τα σημεία που έχουν καταγραφεί για άμεση αποκατάσταση.
Στο χώρο των εργασιών βρέθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος και ο τοπικός Πρόεδρος Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος .
Στόχος παραμένει η βελτίωση και η αποκατάσταση των υποδομών σε όλο το δήμο ώστε να μπορούν με άνεση και ασφάλεια να μετακινούνται οι πολίτες.
More Stories
Κιάτο: Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου, 33 Ημέρες μετά την τραγωδία στα ΤΕΜΠΗ
Σολομός Κορινθίας: Οι κάτοικοι ζητούν νέο γήπεδο-Κατεστραμμένο από τις πλημμύρες και τους βανδαλισμούς το γήπεδό τους (video-φώτο)
”Λαμπάδιασε” νταλίκα στην Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Δερβενίου (video-φωτο)