Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης κο Στέλιο Πέτσα, πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Μάϊου 2021 ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. |
Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ήταν το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης , με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο να παρουσιάζει στον Αναπληρωτή Υπουργό τη συνολική πρόταση του Δήμου Ναυπλιέων και να δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πορεία της… «Οι συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Στέλιο Πέτσα, είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και εξαιρετικά παραγωγικές. Ένας άνθρωπος με διάθεση και όρεξη να κάνει πράγματα και να πάει τον τόπο μπροστά. Με το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στην τελική ευθεία είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε λεπτομέρειες για την συνολική πρόταση του Δήμου Ναυπλιέων και την διάρθρωση της. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο».
More Stories
Υπογραφή Σύμβασης Δήμου Γορτυνίας και Εθνικής Τράπεζας για την εγκατάσταση νέου ΑΤΜ στη Βυτίνα
Πρωτοβουλία Οδυσσέα για την εγκληματικότητα στα χωριά της Αρκαδίας – Κάλεσμα σε βουλευτές, περιφέρεια, δήμους, αστυνομία για κοινή σύσκεψη!
“Γίνε ο Ήρωας κάποιου” στην Τρίπολη!