18 Ιουνίου, 2024

Στον Εισαγγελέα Κορίνθου ο 45χρονος που φέρεται να κακοποιούσε την 17χρονη κόρη του

Στο γραφείο του εισαγγελέα Κορίνθου, οδηγήθηκε, λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι, ο 45χρονος πατέρας, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, εδώ και πέντε χρόνια.

Η κόρη του, σχεδόν 17 ετών σήμερα, είναι αυτή που τον κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Βραχατίου.

Δεν άντεχε άλλο το δράμα που βίωνε, μίλησε στη μητέρα της και εκείνη, τη συνόδευσε για να μιλήσει στις Αρχές.

Η κοπέλα, ήδη υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις και ακολούθως, θα εξεταστεί από παιδοψυχίατρο και από παιδοψυχολόγο.

Η οικογένεια, ζούσε σε κοινότητα του δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας.

Σύνταξη: Π. Μπρούσαλη.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Στεφανή

Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό επί σειρά ετών από τον πατέρα τηςΟι φρικτές αποκαλύψεις της άτυχης κοπέλας στους Αστυνομικούς και η σωτήρια επέμβασή τους.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του korinthostv που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, συγκλόνισε όλη την Κορινθία και ιδιαιτέρως τους κατοίκους της κοινότητας Άσσου, οι οποίοι δηλώνουν άγνοια για το φρικτό περιστατικό που βίωνε τόσα χρόνια η ανήλικη.

Δηλώσεις του Προέδρου κοινότητας Άσσου, κ. Γιαννακουλόπουλου

Η ανήλικη ήταν αυτή που ομολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη, καθώς δεν άντεχε άλλο τον Γολγοθά που βίωνε από την ηλικία των 12 ετών. Οι αστυνομικοί του Α.Τ Βραχατίου έδρασαν τάχιστα και μετέβησαν στην οικία, όπου εντόπισαν τον πατέρα Αλβανικής καταγωγής και προχώρησαν σε ερωτήσεις. Το Α.Τ Βραχατίου διερευνά την υπόθεση.

Η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για εργαστηριακές εξετάσεις. Ο 45χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.