20 Ιουλίου, 2024

Πάτρα: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της 60χρονης από τις αναθυμιάσεις στο σπίτι της

Στοιχεία που βάζουν όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι έχουν οι πυροσβέστες του ανακριτικού τμήματος, μετά τις πρώτες έρευνες για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στα Ζαρουχλέικα και στοίχισε τη ζωή σε μια 60χρονη γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από το εσωτερικό και πως η φωτιά ξεκίνησε από το υπνοδωμάτιο της γυναίκας και όχι από την κουζίνα όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Σύμφωνα με το thebest.gr, η άτυχη Δ.Κ. έφυγε από τις αναθυμιάσεις που προκάλεσε η φωτιά στο σπίτι που διέμενε με τον σύζυγό της και τα τρια τους παιδιά.

Από την πρόοδο των ερευνών των αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, προέκυψαν στοιχεία που ενίσχυαν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Δηλαδή η γυναίκα να έβαλε φωτιά με πιθανό σκοπό να αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα πέθανε από αναθυμιάσεις. Το διαμέρισμά της βρίσκεται πίσω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ανθείας και Ευβοίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11.30 το πρωί και η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν άμεση. Εσβησαν τις φλόγες όμως στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Η γυναίκα είχε “πνιγεί” από τους καπνούς και είχε χάσει την ζωή της.