20 Ιουλίου, 2024

Διακοπές ρεύματος και στην Καλαμάτα – Πότε θα πραγματοποιηθούν

Διακοπή της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Μαΐου αντίστοιχα, στην Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές του δήμου Καλαμάτας, λόγω εργασιών.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι:

Για την Πέμπτη

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των οικισμών Ακρογιάλι, Μαλτσίνος, Γερανοί, Κιτριές, Δολοί και Καλλιανέικα, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 13.05.2021 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Για την Παρασκευή

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι των Τ.Κ. Κόκκινο, Λύκισσα, Γαμβριά, Μαθία, Αχλαδοχώρι, καθώς και οι αναμεταδότες στην περιοχή του Κόκκινου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 14.05.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.