
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ανακοινώνει, ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Στέρνας.
Οι ρυθμίσεις για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και την αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 132,0 και 133,0 (σήραγγα Στέρνας και από τις δύο κατευθύνσεις) και ειδικότερα:
• Από τη Δευτέρα (17.5.2021) έως και την Κυριακή (23.5.2021) η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα μετατεθεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας).
• Από τη Δευτέρα (17.5.2021) έως και την Πέμπτη (20.5.2021) η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα μετατεθεί στο κλάδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Αθήνα (Στέρνα-Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.
More Stories
Κώστας Τζιούμης: “Επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας, μαθαίνοντας στα παιδιά για την Προστασία του Νερού”
Με καλό ρυθμό οι εργασίες για τη δημιουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλαμάτας
Ν. Ανδρουλάκης από τη Σπάρτη: Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις