20 Απριλίου, 2024

Αλ. Πνευματικός: Ψήφος ανοχής, ψήφος ενοχής, ψήφος στήριξης για άλλη μία φορά του Β. Νανόπουλου από το συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη

Ψήφος ανοχής, ψήφος ενοχής, ψήφος στήριξης για άλλη μία φορά του κ. Βασίλη Νανόπουλου από το συνδυασμό του κ. Νικόλαου Σταυρέλη.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Σταυρέλης και η παράταξη του, ξέχασαν αυτά που είπαν στην οικονομική επιτροπή και την αρνητική ψήφο που έδωσαν για την σύσταση της Α.Ε. που προτείνει η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το Δήμο Βέλου Βόχας και με το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Για άλλη μία φορά σε σοβαρό θέμα η συνεργασία των πέντε παρατάξεων που διοικούν το Δήμο ( ΝανόπουλουΣταυρέληΚαλλίρηΠιέτρη ΤΓκερζελή ) λειτούργησε ικανοποιητικά. Κάνει ο κ. Σταυρέλης αντιπολίτευση σε δευτερεύοντα θέματα, διοικούν μαζί τον Δήμο και για να στηρίξουν την δημοτική αρχή όταν χρειάζεται δεν ψηφίζουν ως συνδυασμός αρνητικά όπως στην οικονομική επιτροπή, αλλά απέχουν από την ψηφοφορία για να διευκολύνουν το αποτέλεσμα στο δημοτικό συμβούλιο υπέρ του κ. Νανόπουλου.

Συγχαρητήρια!!! Μαζί διοικούν το Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα με μεγάλη επιτυχία που στην μέση της φετινής χρονιάς δεν έχουν ούτε καν εγκεκριμένο προϋπολογισμό και μετά από δύο χρόνια τους φταίει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή όπως συνηθίζουν να λένε . Φυσικά και δεν υπάρχει έργο από την σημερινή Νέα Δημοτική Αρχή , κάτι που περιέργως ομολογείται κάνοντας κριτική και από τον ίδιο τον κ. Σταυρέλη που τον ευχαριστούμε πολύ που έστω και καθυστερημένα ανακάλυψε, ότι όλα τα έργα που σήμερα εκτελούνται στο δήμο είναι της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!

Μαζί οδηγούν τον Δήμο σε απραξία, στη σύσταση της αδιαφανούς στην λειτουργίας της Α.Ε., μαζί στο σκάνδαλο της Πλατείας Παναγή Τσαλδάρη, μαζί για 1,5 χρόνο να αρνούνται την στήριξη των ευπαθών και ανήμπορων συνανθρώπων του Δήμου μας και του Νομού Κορινθίας με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και με τα τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου, μαζί στην μη λειτουργία του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων, μαζί στα τραγικά λάθη στις πηγές στην Στυμφαλία που επέτρεψαν στο Δήμο Συκυωνίων χωρίς αδειοδοτήσεις παράνομα να εκτελέσει έργα και να ελέγχει σήμερα απόλυτα την υδροδότηση του Δήμου μας με αρνητικές επιπτώσεις στο άμεσο μέλλον.

Μαζί παντού αλλά κάπου κάπου και καμία αντιπολιτευτική κορώνα ακόμα και στα θέματα που συμφωνώντας συναποφάσισαν.

Αλέξανδρος Πνευματικός – Πορεία Ευθύνης