18 Ιουλίου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο με τον 24χρονο ταχυμεταφορέα που κατηγορείται ότι βίασε 16χρονη

Ένα βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση του βιασμού 16χρονης από 24χρονο ταχυμεταφορά είδαμε το μεσημέρι της Τρίτης στο T-LIVE, της Τατιάνας Στεφανίδου.  Στο βίντεο φαίνεται ο 24χρονος να βγαίνει από βενζινάδικο, να εντοπίζει τα δυο κορίτσια και μετά να βγάζει το κυτίο από το μηχανάκι και να πηγαίνει προς το μέρος τους.

Ο 24χρονος κατηγορείται ότι λίγο αργότερα, βίασε το 16χρονο κορίτσι, το οποίο την επόμενη μέρα από το συμβάν πήγε στην αστυνομία με τη μητέρα της για να καταγγείλει το γεγονός. 

Ο 24χρονος ταχυμεταφορέας, είναι παντρεμένος με 4 παιδιά και μιλώντας η σύζυγός του στην εκπομπή είπε μεταξύ άλλων: “Του είπα πες μου την αλήθεια γιατί αν το έχεις κάνει θα σου κάνω περιοριστικά μέτρα για μένα και τα παιδιά μου. Γιατί δεν είμαι χαζή να μείνω με έναν τέτοιον άνθρωπο. Ούτε θα έκανα παιδιά με ένα τέτοιον άνθρωπο. Τον ξέρω καλά τους μισεί κάτι τέτοιους”

Ο κατηγορούμενος που απολογείται σήμερα, αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού και και ισχυρίζεται ότι προσέγγισε το 16χρονο κορίτσι για να το βοηθήσει. Ότι δηλαδή την πήρε με το μηχανάκι να την πάει σπίτι της. Ο δικηγόρος  ωστόσο του κατηγορούμενου Θανάσης Χατζάκος δήλωσε στην εκπομπή, ότι υπήρξε μεταξύ τους ερωτική έλξη και ότι έγινε ερωτική πράξη δευτερολέπτων όμως, με τη συναίνεση της 16χρονης.

Πηγή: tlife.gr