23 Ιουλίου, 2024

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών, στο Άργος Αργολίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) 29χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 16.5.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά -1- περίπτωση κλοπής οχήματος και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αυτό, διέπραξαν ακόμη -4- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει ταμειακή μηχανή και συρτάρια ταμειακών μηχανών με χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε, ενώ η συνολική τους αξία ξεπερνά τα -1.300- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών για την ταυτοποίηση των άγνωστων δραστών και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.