14 Ιουλίου, 2024

Εντοπίστηκε σώος και αβλαβής ο 76 χρονος που είχε εξαφανιστεί από την οικία του στην Κλένια Κορινθίας – Το μεγάλο ευχαριστώ της κόρης του

Εντοπίστηκε σώος και αβλαβής ο 76 χρονος που είχε εξαφανιστεί από την οικία του στην Κλένια Κορινθίας – Το μεγάλο ευχαριστώ της κόρης του.

Καλημέρα. θέλω μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς μου που όλη την ημέρα αλλά και τη νύχτα δε σταμάτησαν να ψάχνουν για τον πατέρα μου,την ελληνική αστυνομία και ιδιαίτερα τον Χ. Τετραδη που έδειξε για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπο του άρτια συνδιασμενο με τον επαγγελματισμό,τους αστυνομικούς που οργωσανε το χωριό από άκρη σε άκρη .Τον πολιτικό Χ. Δημα Χρήστο που πάντα είναι εκεί ,όταν το χωριό του τον χρειάζεται και τέλος όλο το κόσμο του χωριού ,έναν έναν ξεχωριστα, τους κατοίκους των γύρω χωριών που έσπευσαν να βοηθήσουν και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά του χωριού που όλη νύχτα δε σταμάτησαν με τα μηχανάκια να οργώνουν τη περιοχή…σας ευχαριστώ μέσα απ’ τη καρδιά μου…όσο υπάρχει αγάπη κι αλληλεγγύη υπάρχει ελπίδα να σας έχει ο Θεός όλους καλά εσάς και τις οικογένειές σας.