22 Μαΐου, 2024

Πελοπόννησος: Ανησυχία Π. Τατούλη για το έργο της κουνουποκτονίας

Με ανακοίνωσή της, η παράταξη του Πέτρου Τατούλη στο περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου εκφράζει την ανησυχία της για το θέμα της ομαλής διεξαγωγής του έργου της κουνουποκτονίας.

Μιλάει για τεράστιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος και για μη ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας όσον αφορά την επιλογή του αναδόχου.

Ο Πέτρος Τατούλης επιχειρηματολογεί λέγοντας, ότι το κλείσιμο της Αναπτυξιακής ”Πελοπόννησος Α.Ε” δημιουργεί καθυστερήσεις, ενώ καταθέτει και μια σειρά από ερωτήματα, καλώντας τον περιφερειάρχη να απαντήσει.

Η παράταξη Τατούλη ρωτά να πληροφορηθεί για τα αίτια της καθυστέρησης έναρξης του προγράμματος, για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο διαγωνισμός, και γιατί εξαιρέθηκαν τα εναέρια μέσα ψεκασμού, όπως ισχυρίζεται.

Κλείνοντας, ο τέως περιφερειάρχης γνωστοποιεί τις προθέσεις της παράταξής του:

“Στέλνουμε αυστηρό προειδοποιητικό μήνυμα στον κ. Νίκα ότι δεν θα του επιτρέψουμε ‘να παίζει παιχνίδια’ με την υγεία των πολιτών της Πελοποννήσου.

Η παράταξη μας θα εξαντλήσει τη δυνατότητα ελέγχου στο συγκεκριμένο έργο ως έχει ευθύνη και όπως της επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος”.