
Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ο Δήμος Νεμέας έχοντας επιδείξει υψηλή κοινωνική ευαισθησία και με την πεποίθηση πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη,εξασφάλισαν την ένταξή τους στο Πρόγραμμα που υλοποιείτο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας ‘’Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου’’.
Όλες οι γυναίκες του Δήμου έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν από την Κινητή Μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας που θα βρίσκεται στη Νέα Πλατεία στη Νεμέα (έναντι Δημαρχείου).
Οι εξετάσεις αφορούν στην πραγματοποίηση Τεστ Παπανικολάου και Μαστογραφίας.
Προκειμένου να καθοριστεί χρονικά το ραντεβού για την εξέταση,δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στα τηλ. 27413.60601-60664 (09.30-15.30) & 27463.60106 (08.00-14.00) κατά τις εργάσιμες ημέρες . Η δράση θα αρχίσει να πραγματοποιείται στις 31/5.
More Stories
Κιάτο: Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου, 33 Ημέρες μετά την τραγωδία στα ΤΕΜΠΗ
Σολομός Κορινθίας: Οι κάτοικοι ζητούν νέο γήπεδο-Κατεστραμμένο από τις πλημμύρες και τους βανδαλισμούς το γήπεδό τους (video-φώτο)
”Λαμπάδιασε” νταλίκα στην Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Δερβενίου (video-φωτο)