
Την προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του αισθητικού δάσους Πευκιά υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου, στο Ξυλόκαστρο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσσης Τσιώτος.
Η εν λόγω σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του εν λόγω δήμου, με προϋπολογισμό 756.492 ευρώ, αφορά σε παρεμβάσεις προστασίας του δάσους του Πευκιά -ενός από τα συνολικά 19 χαρακτηρισμένα αισθητικά δάση της χώρας μας.
Ο περιφερειάρχης, μετά την υπογραφή της σύμβασης -παρουσία και των αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Τάσου Γκιολή και Υποδομών Αργολίδας – Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη- σημείωσε ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες προστασίας του εν λόγω δάσους από την διάβρωση.
Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο του Ξυλοκάστρου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας είχε συναντήσεις με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στις οποίες εξετάστηκε η εξέλιξη άλλων έργων στην περιοχή του.


More Stories
Κώστας Τζιούμης: “Επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας, μαθαίνοντας στα παιδιά για την Προστασία του Νερού”
Με καλό ρυθμό οι εργασίες για τη δημιουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλαμάτας
Ν. Ανδρουλάκης από τη Σπάρτη: Ο πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις