Δεύτερη μέρα της δίκης στο Εφετείο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα και έντονο είναι το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την έκβαση της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει τη χώρα πριν από έξι χρόνια.
Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Σωτήρης Αργύρης μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» μετέφερε δηλώσεις μελών της οικογένειας ότι αυτό που επιζητούν είναι η δικαίωση για τη δολοφονία του παιδιού τους, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έναν μήνα μετά την εξαφάνισή του από τη Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Χθες συγκλόνισε ο πατέρας του άτυχου σπουδαστή στης ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε: «Δεν έχασα ούτε πρόβατο, ούτε κλειδιά. Παιδί έχασα».
Ομοίως και η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει ημέρες.
More Stories
Αυξήσεις 20% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια | Λατινοπούλου: “Για τη νέα γενιά οι διακοπές σε αυτά φαίνεται πως θα είναι… όνειρο καλοκαιρινής νυκτός”
Έχασε 1-0 ο Πανναυπλιακός στο εξ αναβολής ματς με την Ρόδο
ΕΛ.ΑΣ: Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την προστασία τους από περιστατικά εξαπάτησης