17 Ιουνίου, 2024

Έλεγχοι της Τροχαίας σε Ναύπλιο και Άργος (εικόνες)

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο και το Αργος ,Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. Με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ευάγγελου Πιπέρη συγκροτήθηκαν συνεργία τα οποία διενήργησαν αυστηρούς τροχονομικούς ελέγχους. Μπλόκα της αστυνομίας έκαναν την εμφάνιση τους μέσα στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και στις κεντρικές εισόδους - εξόδους της πόλης και συνεχίστηκαν αλλάζοντας θέσεις μέχρι πολύ αργά τη νύχτα. Οι έλεγχοι αφορούσαν περισσότερο παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και θα είναι συνεχείς και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έλεγχοι της Τροχαίας σε Ναύπλιο και Άργος

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο και το Αργος ,Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. Με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ευάγγελου Πιπέρη συγκροτήθηκαν συνεργία τα οποία διενήργησαν αυστηρούς τροχονομικούς ελέγχους. Μπλόκα της αστυνομίας έκαναν την εμφάνιση τους μέσα στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και στις κεντρικές εισόδους – εξόδους της πόλης και συνεχίστηκαν αλλάζοντας θέσεις μέχρι πολύ αργά τη νύχτα. Οι έλεγχοι αφορούσαν περισσότερο παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και θα είναι συνεχείς και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο και το Αργος ,Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. Με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ευάγγελου Πιπέρη συγκροτήθηκαν συνεργία τα οποία διενήργησαν αυστηρούς τροχονομικούς ελέγχους. Μπλόκα της αστυνομίας έκαναν την εμφάνιση τους μέσα στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και στις κεντρικές εισόδους – εξόδους της πόλης και συνεχίστηκαν αλλάζοντας θέσεις μέχρι πολύ αργά τη νύχτα.

Οι έλεγχοι αφορούσαν περισσότερο παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και θα είναι συνεχείς και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr