Τις ανατολικές ακτές της περιοχής του Βραχατίου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών για την αντιμετώπιση της διάβρωσης της ακτογραμμής από τη θάλασσα.
Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, που αναμένεται να εξασφαλίσει τον βέλτιστο βαθμό προστασίας της παράκτιας ζώνης, προβλέπεται τοποθέτηση συρματοκιβωτίων για την προστασία των ακτών, της οικιστικής περιοχής, αλλά των τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Σαμούτανης.
Τον αντιπεριφερειάρχη στην αυτοψία συνόδευαν ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Σιάχος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βόχας Γιώργος Δαληβίγκας, καθώς και οι πρόεδροι της Κοινότητας Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου και του νπδδ του δήμου “Ανέλιξις” Μαρία Καλλίρη αντίστοιχα.


More Stories
Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η 14η Μεγάλη Περιφερειακή Συνάντηση Αιμοδοσίας στην Νεμέα
Την Κυριακή 5 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκου Ταγαρά στο Χιλιομόδι
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα