14 Ιουλίου, 2024

Ο νέος εργασιακός νόμος παρουσιάστηκε στην e-εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Τους τρόπους που διαμορφώνονται οι Εργασιακές σχέσεις σύμφωνα με τον Νέο Εργασιακό Νόμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι στη e- εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Τετάρτη 23 Ιουνίου μέσω της σελίδας του στο Facebook στο κανάλι του στο youtube και της πλατφόρμας του zoom.

Oι παρουσιάσεις ήταν ουσιώδεις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Την έναρξη έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιώργος Δημητρόπουλος συντονιστής της e-εκδήλωσης ο οποίος αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εισηγητές για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίαςαναφέρθηκε στον χαρακτήρα της εκδήλωσης:  «η παρουσία και ο ρόλος του Επιμελητηρίου μας συνίσταται στο να εκπροσωπεί και να ενημερώνει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του νομού».

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους εισηγητές κ.κ. Λιακόπουλο Παναγιώτη, Εργατολόγο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευσηστο εργατικό (Ατομικό και Συλλογικό) – κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο, Μαλιφούκα Γεώργιο, Λογιστή Α’ Τάξης, Φοροτεχνικό – Πιστοποιημένο Μελετητήκαι Μαλιφούκα Κωνσταντίνο, ΟικονομολόγοΦοροτεχνικό όπου ανέπτυξαν τα πιο σημαντικά σημεία του νέου εργασιακού νόμου.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.grμπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις και την εκδήλωση μαγνητοσκοπημένα.

Σημειώνεται ότι μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας στοpress@arcadianet.grμε την ένδειξη – θέμα: Ερώτημα για Εργασιακό Νόμο όπου και θα σας απαντηθεί από τους εισηγητές.