14 Ιουλίου, 2024

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντά στον Τράγκα για τη «διαγραφή» του (video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση του Γιώργου Τράγκα να θέσει εκτός του κόμματος «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι», τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και πρώην βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Μέσω του thebest.gr ο Νίκος Νικολόπουλος σχολίασε: «Αλήθεια από που με διέγραψε; Ξεχνάτε ότι 10 χρόνια πολιτεύομαι με το δικό μου Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;» Ο ίδιος μάλιστα μας παρέπεμψε στην 34η σύνοδο της κεντρικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμαμτος της Ελλάδας που μετά από εισήγηση του ίδιου αποφάσισε με 85 ψήφους υπέρ και 12 κατά την συμμετοχή στην ίδρυση συμπόρευση και εκλογική συνεργασία με το Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων.

Σε εκείνη τη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής ο κ. Νικολόπουλος έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για τη συμμετοχή στην ίδρυση του νέου κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», με επικεφαλής τον Γιώργο Τράγκα λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

« Στους δύσκολους καιρούς που έρχονται δεν χωράνε ιδιοτέλειες και εγωισμοί. Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, το χρέος και το έλλειμμα καλπάζουν, οδηγώντας μας σε νέα δυσβάσταχτα μνημόνια ενώ η παράδοση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στη Τουρκία έχει συμφωνηθεί και θα ζήσουμε νέες Πρέσπες του Αιγαίου. Καμιά λοιπόν Ελληνίδα και κανένας Έλληνας δεν έχει δικαίωμα να εφησυχάζει».

Ο κ. Νικολόπουλος έκανε τότε λόγο για συμπόρευση και εκλογική συνεργασία. Προφανώς με την παραπομπή σε εκείνη τη συνεδρίαση της Κεντρικης Επιτροπής θέλει να πει ότι ο λόγος που επικαλείται ο κ. Τράγκας είναι προσχηματικός και βεβαίως ότι δεν μπορεί να τον διαγράψει καθώς είναι συνεργαζόμενος.

Να σημειώσουμε ότι κατά τον κ. Τράγκα αφορμή για την επίθεση στο Νίκο Νικολόπουλο ήταν μια περιοδεία του κ. Νικολόπουλου στην Δυτική Ελλάδα με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.