Το σωματείο «ΑΕΘΛΙΟΣ» ανακοίνωσε την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής τόσο του Ολύμπιου δρόμου Αρχαία Νεμέα – Ολυμπία 180 χλμ. όσο και του Αγώνα 62 χλμ Αρχαία Νεμέα – Λεβίδι.
Αμφότεροι θα πραγματοποιηθούν στις 2- 3 Ιουλίου 2021.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών.
Αγαπητοί φίλοι
Μετά από απορίες δρομέων σχετικά με το εάν θα γίνει ο Ολύμπιος Δρόμος Αρχ. Νεμέα – Αρχ. Ολυμπία & ο παράλληλος αγώνας των 62 χλμ., σας αναφέρουμε ότι οι αγώνες ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο καθορισμένο πρόγραμμα στις 2-3 Ιουλίου. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη σχεδόν ολοκληρωθεί.
Όσοι δρομείς έχουν ακυρώσει (λόγω αμφιβολιών συμμετοχής, επαγγελματικών υποχρεώσεων κλπ) και εάν δύνανται και επιθυμούν τελικά να λάβουν μέρος, μπορούν να ενταχθούν εκ νέου στη λίστα συμμετοχών των αγώνων.
Οι δρομείς που έχουν ακυρώσει μπορούν να στείλουν λογ. Τραπέζης για επιστροφή των χρημάτων τους ή αυτά να μεταφερθούν σε επόμενο αγώνα.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Το Δ.Σ. ΑΕΘΛΙΟΣ

More Stories
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Κακοκαιρία στην Κορινθία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Άγιο Βασίλειο και στα Δερβενάκια (video)