14 Ιουλίου, 2024

Εντυπωσίασε το ”Oceanman” στο Λιμένι της Μάνης

Συνολικά, 600 κολυμβητές, από 35 χώρες, συμμετείχαν στην κορυφαία διεθνή οργάνωση κολύμβησης, ανοιχτής θάλασσας “Oceanman”, που έγινε στο Λιμένι της Μάνης.

Ο φετινός αγώνας, στο πανέμορφο Λιμένι, ήταν αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και αποδοχή των ατόμων που εντάσσονται στο φάσμα του Αυτισμού, τελούσε δε, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ανατολικής Μάνης, της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και του ΕΟΤ.

Στη διοργάνωση, βρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ‘Αννα Καλογεροπούλου, η οποία δήλωσε – μεταξύ άλλων – ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που χρηματοδότησε τη συγκεκριμένη διοργάνωση, “θα αποτελεί και στο μέλλον αρωγό τέτοιων σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων που κομίζουν μηνύματα ευαισθητοποίησης”, παρατηρώντας ότι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από “πρώτο χέρι” τις ομορφιές της Πελοποννήσου και της Μάνης ιδιαίτερα.

Τους αγώνες στο μοναδικό Οίτυλο Μάνης, παρακολούθησε και η Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.