
Συνελήφθη ένα άτομο για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων στη Λακωνία
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης, χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ και εβδομήντα -72- φυσίγγια
Συνελήφθη, χθες (2.7.2021) το απόγευμα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφορίας και συστηματικής αστυνομικής έρευνας, στο 29ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Τρίπολης Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 50χρονος ημεδαπός για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα.
Ειδικότερα, χθες (2.7.2021) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί σε γενόμενο έλεγχο που ενήργησαν σε Ι.Χ.Φ., το οποίο οδηγούσε ο ανωτέρω, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους -100,6- γραμμαρίων, μία (1) συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TAIZER) και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων Ευρώ (3.500€), τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα δύο -72- φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
More Stories
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Είμαστε θετικοί στην ίδρυση αυτής της Υπηρεσίας, πλην όμως η στελέχωση της να πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Αστυνομικούς εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας
Συνελήφθη 52χρονος στους Αγίους Θεοδώρους με μικροποσότητα κοκαίνης και 1 ναρκωτικό δισκίο
Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο στην Αθηνών – Κορίνθου, προβλήματα στην κίνηση