22 Ιουλίου, 2024

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Κιάτο (φωτο)

Οργανωμένη και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας πραγματοποιείται σήμερα, από το πρωί σε οικισμό Κανελλοπούλου, όπου διαμένουν Ρομά, στο Κιάτο Κορινθίας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και Αχαΐας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν έλεγχο, όπου και προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των Ρομά.

Βάση των εντολών του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών Οργανωμένη & Στοχευμένη Αστυνομική Επιχείρηση ευρείας κλίμακας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 7 Ιουλίου)
και σε καταυλισμούς Ρομά στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.