14 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στ. Πέτσα

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, στον οποίον έθεσε ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Με τον εν λόγω υπουργό, ο οποίος θα βρίσκεται στην Τρίπολη την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην προετοιμασία της επίσκεψης στην Περιφέρεια, μέσα στον τρέχοντα Ιούλιο, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα αυτοδιοικητικά θέματα που ο περιφερειάρχης έθεσε στον Στ. Πέτσα περιλαμβάνονταν, η πρόσληψη δικηγόρου με έμμισθη εντολή για την κάλυψη αναγκών του Γραφείου Νομικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, η προκήρυξη θέσεων Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θέματα διοικητικά και λειτουργίας των υπηρεσιών, η εφαρμογή της κινητικότητας, ο τρόπος άσκησης τηλεργασίας, η προκήρυξη κάλυψης θέσεων κλάδων Μηχανικών, Γεωτεχνικών, υγειονομικών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης και το θέμα του νέου διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη.