Η ΔΕΥΑ Καλαμάτας στο πλαίσιο αντιμετώπισης φαινομένων λειψυδρίας, λόγω της θερινής περιόδου και επειδή οι ανάγκες για πόσιμο νερό αυξάνονται κατακόρυφα, καλεί όλους να φροντίσουμε ώστε να υπάρχει επάρκεια νερού για τις οικιακές και προσωπικές μας ανάγκες.
Με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες των επόμενων μηνών οι πολίτες θα πρέπει εμπράκτως να συμβάλουν στην εξοικονόμηση του νερού με την υιοθέτηση συγκεκριμένων πρακτικών.
1. Αποφεύγετε να ποτίζετε καλλιέργειες.
2. Αποφεύγετε να πλένετε τις αυλές, τον δρόμο και τα αυτοκίνητά σας με νερό ύδρευσης.
Το νερό της ύδρευσης εξυπηρετεί τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι τις καλλιέργειες, τα αυτοκίνητα και τους δρόμους.
Επιπλέον συνιστάται να:
1. Μην ξεχνάτε τις βρύσες ανοιχτές.
2. Επισκευάσετε άμεσα οποιαδήποτε διαρροή νερού πέσει στην αντίληψή σας.
Η εξοικονόμηση του νερού αποτελεί μια πράξη σεβασμού και κοινωνικής ευθύνης που οφείλουμε όλοι στο μέτρο του δυνατού να επιδιώξουμε, ώστε αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει το νερό από κανένα σπίτι.

More Stories
Μεσσήνη: Συνελήφθη 37χρονος που ανέφερε ψευδώς την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε βιομηχανία
Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ιστορικό ρεκόρ αφίξεων στο πρώτο πεντάμηνο του 2026
Τρίπολη: Παράσταση διαμαρτυρίας για το οδικό δίκτυο της Γορτυνίας – Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο