14 Ιουλίου, 2024

Τραγωδία στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας – Νεκρός πατέρας 9χρονου κοριτσιού

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54χρονος άνδρας από την Χαλανδρίτσα Αχαΐας, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας ενός κοριτσιού 9 ετών.

Όλα έγιναν όταν το αγροτικό μηχάνημα που χειριζόταν για το μάζεμα της πατάτας, τον χτύπησε στο στήθος και τον στρίμωξε πάνω σε μια ελιά. Το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου καθώς και συγχωριανών του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική και οι πυροσβέστες έφτασαν πρώτοι, καταφέρνοντας να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στον δημόσιο δρόμο προκειμένου να φτάσει το ασθενοφόρο.about:blank

Οι συγγενείς του, σύμφωνα με το flamis.gr, θέλησαν να τον μεταφέρουν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας, όμως η Πυροσβεστική τους ενημέρωσε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δική τους ευθύνη και καλό θα ήταν να περιμένουν τους διασώστες.

Χαλανδρίτσα

Όπως καταγγέλλει η σύζυγος και άλλοι συγγενείς, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει, τουλάχιστον μία ώρα, καθώς το Κ.Υ. Χαλανδρίτσας δε διαθέτει όχημα. Στο Κ.Υ. οι γιατροί έκαναν ό, τι μπορούσαν, προσπάθησαν να τον ανανήψουν, αλλά ήταν αργά. Οι συγγενείς εκτιμούν ότι αν το ασθενοφόρο είχε φθάσει νωρίτερα, ο άνθρωπός του ίσως να είχε σωθεί

www.flamis.gr