25 Απριλίου, 2024

Ένωση Μεσσηνίας: Μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση για την σταφίδα στη Μεσσήνη (video-εικόνες)

Ένωση Μεσσηνίας: Μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση για την σταφίδα στη Μεσσήνη

Μαζική και δυναμική ήταν η χθεσινή συγκέντρωση που διοργάνωσε η Ένωση Μεσσηνίας στην Μεσσήνη, στο προαύλιο του Δημαρχείου της πόλης, για τη μαύρη σταφίδα. Πλήθος παραγωγών από όλη την Μεσσηνία ένωσαν τις φωνές τους στο πλαίσιο διεκδίκησης για: Άμεση Απόσυρση αποθεμάτων σταφίδας, οικονομική ενίσχυση των σταφιδοπαραγωγών.

Περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν εν μέσω θέρους και ζέστης και για περίπου 2,5 ώρες άκουγαν προσεκτικά τους ομιλητές που ο καθένας από τη μεριά του κι όλοι μαζί στο τέλος απαίτησαν κι αξίωσαν να δοθεί λύση άμεσα στα αποθέματα που αγγίζουν τους 8.000 τόνους σταφίδας, να γίνει άμεσα απόσυρση των αποθεμάτων, να προστατευθεί η τιμή και να αποζημιωθούν οι παραγωγοί που με κόπο εξακολουθούν να ασχολούνται με ένα πολύτιμο και μοναδικό για την χώρα μας και τη Μεσσηνία προϊόν. Στην εκδήλωση δεν εκπροσωπήθηκε η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου.

Το ευχαριστήριο της Ένωσης Μεσσηνίας

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους της Διοίκησης, των Συνεταιριστών και των Εργαζομένων στους δεκάδες παραγωγούς που αψήφησαν τον καύσωνα, άφησαν τις υποχρεώσεις τους και επί δυο ώρες συμμετείχαν στην χθεσινή μαζική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Ένωση Μεσσηνίας στην Μεσσήνη!

messinialive.gr