23 Ιουλίου, 2024

Καλαμάτα: Εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού – αερισμού στο Κλειστό της «Τέντας»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε., Τιμόθεο Κατσίπο και τον Δ/ντα Σύμβουλο του οργανισμού, Θανάση Γιάνναρη, αναμένεται να προχωρήσει η υλοποίηση εργασιών εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού – αερισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο της «Τέντας» του Δήμου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Καλαμάτας προτίθεται να αξιοποιήσει τη δυνατότητα συνεργασίας με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε (ΚΤΥΠ), που είναι ο κύριος φορέας υλοποίησης συμβάσεων υποδομών παιδείας για την υλοποίηση εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού – αερισμού στο κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ» του Δήμου Καλαμάτας, δεδομένου ότι στο χώρο αυτό πραγματοποιούνται μεν αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, αλλά χρήση κάνουν επίσης κατά προτεραιότητα και οι σχολικές μονάδες τις ευρύτερης περιοχής. Ενδεικτικά  αναφέρονται το 2ο και το 3ο Γυμνάσιο, το 2ο και το 5ο  Λύκειο, το 18ο ,2ο και 12 Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

Το αντικείμενο θα περιλαμβάνει:

α) αποξήλωση των δύο υφιστάμενων συστημάτων αερολεβήτων πετρελαίου για λειτουργία θέρμανσης, χαμηλού βαθμού απόδοσης

β) προμήθεια και εγκατάσταση δύο συστημάτων τύπου Tooftop ,αντλιών θερμότητας και δικτύου αεραγωγών προσαγωγής αέρα για τη ψύξη- θέρμανση του γυμναστηρίου.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά την 13η/2021 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας την ερχόμενη εβδομάδα.