Ένα όχημα ΙΧ με ένα επιβαίνοντα, εντοπίστηκε από στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι της Κορίνθου.
Ο 69χρονος άνδρας είχε εξαφανιστεί την 26/01/21 και εντοπίστηκε από στέλεχος του Λιμενικού Σώματος Κορίνθου νεκρός μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι της Κορίνθου. O Λιμενάρχης Κορίνθου Πλωτάρχης, κ. Παναγιώτης Κοντός, μίλησε αποκλειστικά στο Korinthostv.gr για το συμβάν. Να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του, μάρκας Opel Corsa χρώματος λευκό.






More Stories
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Κακοκαιρία στην Κορινθία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Άγιο Βασίλειο και στα Δερβενάκια (video)