
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο νησί της Ζακύνθου, σε μια προσπάθεια να μπει τέλος στην εγκληματικότητα που ταλανίζει το νησί.
Λίγες μόνο ώρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο νησί, άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών, αλλά και της Δίωξης Ναρκωτικών που έφτασαν στην Ζάκυνθο, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε σπίτια και κέντρα διασκέδασης
https://www.facebook.com/100001229695799/videos/1003995980413296/Τα δύο κλιμάκια από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί, άρχισαν τις προσαγωγές στο ΑΤ Ζακύνθου, κυρίως ατόμων που είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν την δικαιοσύνη.
Χθες το βράδυ, τα κλιμάκια βρέθηκαν στο Λαγανά και πραγματοποίησαν δεκάδες ελέγχους σε μαγαζιά της περιοχής αλλά και στο κεντρικό δρόμο.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί και κατασχεθεί μικροποσότητες ναρκωτικών.
Πηγή: newsbreak.gr
More Stories
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Είμαστε θετικοί στην ίδρυση αυτής της Υπηρεσίας, πλην όμως η στελέχωση της να πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Αστυνομικούς εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας
Συνελήφθη 52χρονος στους Αγίους Θεοδώρους με μικροποσότητα κοκαίνης και 1 ναρκωτικό δισκίο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου, μεταξύ των κόμβων Κινέτας και Μεγάρων