Νέα κατάπτωση χωμάτινου όγκου σημειώθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου του 2021 στη διώρυγα της Κορίνθου, συγκεκριμένα στο πρανές της Πελοποννήσου, κάτω από τη σιδηροδρομική γέφυρα του Ισθμού.
Τραγική είναι η εικόνα στον Ισθμό της Κορίνθου. Ένα εμβληματικό μνημείο της Ελλάδας που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλές αξιοθέατο για τους ξένους τουρίστες μετά τον Παρθενώνα με το αβέβαιο μέλλον. Η διώρυγα στον Ισθμό της Κορίνθου παραμένει κλειστή, ενώ οι κατολισθήσεις συνεχίζονται και δεν έχουν τελειωμό, δημιουργώντας πονοκέφαλο στους ειδικούς, τόσο για τις εργασίες όσο και για την διάνοιξη του Ισθμού.







More Stories
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Κακοκαιρία στην Κορινθία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Άγιο Βασίλειο και στα Δερβενάκια (video)