23 Ιουλίου, 2024

Ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού κατά του 22χρονου για τις επιθέσεις στη Νέα Σμύρνη

Αντιμέτωπος με δύο απόπειρες βιασμού καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, βρίσκεται πλέον ο 22χρονος που επιτέθηκε σε κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, μετά την άσκηση νέας ποινικής δίωξης εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές μετά από έρευνα που διενήργησαν με αφορμή καταγγελίες γυναικών, οι οποίες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση επίσης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 22χρονου για δύο απόπειρες βιασμού, με τον ίδιο να αρνείται ότι τις διέπραξε.

Ειδικότερα, η πρώτη πράξη φέρεται να τελέστηκε στις 6 Αυγούστου 2020 σε βάρος μιας 22χρονης στην είσοδο του σπιτιού της και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου του ιδίου έτους, με θύμα μία 19χρονη. Επίσης, σε βάρος του 22χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος και αφορά επίθεση που δέχθηκε 28χρονη στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Και οι δύο κοπέλες –θύματα απόπειρας βιασμού από την πρώτη στιγμή είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών αλλά οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν στρέφονταν «κατά αγνώστων δραστών».

Η προσωποποίηση των κακουργηματικών πράξεων σε βάρος του 22χρονου έγινε με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας, που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 22χρονου «επιδειξία» σε βαθμό πλημμελήματος για παρενόχληση τεσσάρων γυναικών και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές. Στη συνέχεια όμως και μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η 25χρονη με τον νεαρό να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, κι άλλες γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες εις βάρος του.

Ο κατηγορούμενος στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται αμφισβητώντας τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Επικαλείται μάλιστα και κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα, καστανόξανθου, μάλλον αλλοδαπής προέλευσης.

cnn.gr