14 Ιουλίου, 2024

Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Αιγιάλεια – Καμένα σπίτια στη Ζήρια – O αυτοκινητόδρομος Κορίνθου–Πατρών παραμένει από το μεσημέρι κλειστός (VIDEO)

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ζήρια Αιγιαλείας. Δόθηκε εντολή εκκένωσης του Λόγγου, ενώ πριν λίγο οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα από το 112 της Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας για άμεση απομάκρυνση προς το Αίγιο.

Όπως είναι γνωστό, ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού παραμένει από σήμερα το μεσημέρι κλειστός, στο τμήμα του από τον Σταθμό Ελαιώνα (ΧΘ 163) έως τον Σταθμό Ρίου (ΧΘ 200), σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών λόγω μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή της Ζήρειας-Καμαρών Αχαΐας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οδηγούς, ότι το φαινόμενο, δυστυχώς, παραμένει σε εξέλιξη με άγνωστο χρονικό ορίζοντα αποκλιμάκωσης και για αυτό τους παρακαλούμε, όπως ανασχεδιάσουν το ταξίδι τους σήμερα και ενδεχομένως και αύριο μέχρι να υπάρξει νέα σχετική ενημέρωση από τις Αρχές.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών.