Συγκλονιστικές εικόνες από την μάχη των πυροσβεστών με τις πύρινες φλόγες
Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ζήρια Αιγιαλείας.
Στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 4 Α/Φ και 4 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Δείτε την τιτάνια μάχη των πυροσβεστών όπως τις δημοσίευσε το thebest.gr
























ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού παραμένει από σήμερα το μεσημέρι κλειστός, στο τμήμα του από τον Σταθμό Ελαιώνα (ΧΘ 163) έως τον Σταθμό Ρίου (ΧΘ 200), σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών λόγω μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή της Ζήρειας-Καμαρών Αχαΐας.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οδηγούς, ότι το φαινόμενο, δυστυχώς, παραμένει σε εξέλιξη με άγνωστο χρονικό ορίζοντα αποκλιμάκωσης και για αυτό τους παρακαλούμε, όπως ανασχεδιάσουν το ταξίδι τους σήμερα και ενδεχομένως και αύριο μέχρι να υπάρξει νέα σχετική ενημέρωση από τις Αρχές.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών.

More Stories
Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στην Πάτρα για επίθεση σε 16χρονο – Στον Εισαγγελέα και οι γονείς τους
Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η κατεύθυνση προς Πάτρα μεταξύ Κάτω Αχαΐας και ΒΙΠΕ
Πάτρα: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 13χρονος μαθητής που τραυματίστηκε στο σχολείο του – Bullying ή “challenge” τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές