18 Ιουνίου, 2024

Κώστας Τζιούμης: «Θωρακίζουμε τα χωριά μας, παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας»

Τις συμβάσεις για δύο σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου και στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας, προϋπολογισμού 1.100.00 ευρώ συνολικά, υπέγραψαν την Παρασκευή (30/7/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο ανάδοχος του έργου κ. Τάσος Κεχαγιάς.
Αντικείμενο των έργων αυτών, είναι η κατασκευή μικρών τεχνικών (γεφύρια, σωληνωτά κλπ), ο καθαρισμός ρεμάτων, αποστραγγιστικών καναλιών και άλλων επιφανειών, που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις επιφανειακές απορροές, στις δημοτικές κοινότητες Μαντινείας και Κορυθίου.
Προβλέπεται πλήρης καθαρισμός οποιουδήποτε είδους και ύψους βλάστησης, φερτών υλικών, απορριμμάτων κτλ, προκειμένου να γίνεται χωρίς εμπόδια και κινδύνους η απορροή υδάτων.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Προχωράμε με εντατικούς ρυθμούς στην υλοποίηση έργων που έχουν ανάγκη η πόλη και τα χωριά μας. Θωρακίζουμε τον Δήμο μας με υποδομές απαραίτητες για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων».

deyat 2