17 Ιουνίου, 2024

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ψήφισμα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ και αγαπητού συναδέλφου και επιχειρηματία, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συνήλθε  σε έκτακτη συνεδρίαση της και ομόφωνα εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΨΗΦΙΣΜΑ

ΤΡΙΠΟΛΗ 09 Αυγούστου 2021

Η επιμελητηριακή κοινότητα βυθίστηκε σε βαθύ πένθος από την είδηση  του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, την Παρασκευή 6 Αυγούστου.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπήρξε ένας πρωτοπόρος του Επιμελητηριακού θεσμού, ένας ακούραστος εργάτης της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Υπηρέτησε τον Επιμελητηριακό θεσμό ως εκλεγμένος Πρόεδρος του ΕΒΕΑ από το 2006 έως και σήμερα και ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, από το 2012 έως και σήμερα.

 Η συνεργασία του με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας υπήρξε πάντα άψογη και εποικοδομητική, πάντα μαζί στους κοινούς αγώνες για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Επιμελητηριακή κοινότητα έχασε έναν σπουδαίο ηγέτη, συνεργάτη και πάνω απ’ όλα έναν σπουδαίο άνθρωπο.