29 Απριλίου, 2024

Σκοτώθηκε μαζί με τον γιο του, σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλγαρία (φώτο-video)

Θλιβερή είδηση για τον χώρο της ελληνικής χειροπάλης – Θρηνεί για το “χαμό” του Γιώργου Ρασσιά – “Έφυγε” μαζί με τον γιο του, σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος την ελληνικής χειροπάλης, από την είδηση του θανάτου του Γιώργου Ρασσιά.

“Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπάλης τον αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιό του σε τροχαίο δυστύχημα καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας κουράγιο στην οικογένεια” αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία σε ανάρτηση της.

 Τι έγραψαν τα Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν

Ένα σοβαρό ατύχημα απέκλεισε το Φαράγγι της Κρέσνας για ώρες σήμερα 8/8/2021 πριν από το μεσημέρι. Σε μια από τις στροφές, ένα αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά σε ένα φορτηγό. Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμη ασαφή, αλλά είναι πιθανό το αυτοκίνητο να μπήκε ξαφνικά στην επερχόμενη κυκλοφορία. 

Το μοιραίο χτύπημα πήρε μια στροφή κοντά στην καμπύλη σήραγγα. Το αυτοκίνητο μπήκε στην απέναντι λωρίδα χωρίς προφανή λόγο και χτυπήθηκε δυνατά από ένα φορτηγό.

Μια ελληνική οικογένεια ταξίδευε με το αυτοκίνητο. Ο πατέρας και ο γιος πέθαναν. Ο ένας οδηγούσε και ο άλλος ήταν στο μπροστινό κάθισμα. Η μητέρα και η κόρη ήταν πίσω. Και οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Ο οδηγός του φορτηγού είπε ότι δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Και οι τρεις ώρες κατά τις οποίες διακόπηκε η κυκλοφορία στο φαράγγι προκάλεσαν τότε εξαιρετικά έντονη κίνηση, η οποία σχημάτισε τεράστιες στήλες αυτοκινήτων στον κεντρικό δρόμο Ε79.

nova.bg