1 Απριλίου, 2023

Πιστώσεις 2,8 εκ ευρώ στο ΠΔΕ για έργα της Περιφέρειας -μεταξύ αυτών το αθλητικό κέντρο Κρανιδίου, ο δρόμος της Μάνης, ο αναδασμός Φενεού

Συνολική πίστωση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγγράφηκε στο ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) με σχετικές αποφάσεις που υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Η μία απόφαση, αφορά σε πίστωση 2.250.000 ευρώ, από τα οποία α) το 1.500.000 προορίζεται για το Αθλητικό Κέντρο του Κρανιδίου -“το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Αργολίδα” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει και περαιτέρω πίστωση-, β) τα 500.000 ευρώ για την συντήρηση της 1ης επαρχιακής οδού Μεσσηνίας, στο τμήμα Κάμπος – Σταυροπήγιο – Προσήλιο και γ) τα υπόλοιπα 250.000 για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

Με την δεύτερη απόφαση, εγγράφηκε στο ΠΔΕ πίστωση 550.000 ευρώ για την μελέτη αναδασμού στην Αρχαία Φενεό, το Μάτι και το Πανόραμα, στην Π.Ε. Κορινθίας, η οποία ολοκληρώνεται όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο PeloponnisosTV.gr