Την ανάγκη “άμεσων ή έμμεσων διαδικασιών οικονομικής ενίσχυσης” από την πολιτεία προς το ΚΤΕΛ Αρκαδίας επισημαίνει ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Κουτσόγιωργας σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, άλλα κυβερνητικά στελέχη, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και στελέχη της Περιφέρειας.
Στην επιστολή σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι το εν λόγω ΚΤΕΛ εκτός από το γεγονός ότι έχειι υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά λόγω της πανδημίας, υφίσταται πλέον και περαιτέρω μείωση της ήδη ισχνής επιβατικής κίνησης λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών στη Γορτυνία και στη Μεγαλόπολη.

More Stories
Δράση της παιδικής παχυσαρκίας στην Τρίπολη- «Υγιείς Συνήθειες ΣΗΜΕΡΑ, Υγιή παιδιά ΑΥΡΙΟ!»
Έκλεβαν ψάρια στο Κρανίδι – Συνελήφθησαν τρία άτομα
Γ. Κατσίρης: Ο ληστρικός φόρος 80% επί των τελών ύδρευσης δεν θα περάσει από την ΔΕΥΑ Τρίπολης και θα καταγγελθεί σε κάθε Δημόσια Αρμόδια Αρχή (video)