Σφοδρή βροχόπτωση και κεραυνοί σημειώνονται στα Γιάννενα. Πλημμυρισμένοι δρόμοι, πεσμένα δέντρα και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία.
Ο καιρός έγινε βροχερός στα Γιάννενα για μισή ώρα, αλλά ήταν αρκετή για να παραλύσουν οι δρόμοι, κυρίως στην παραλίμνια περιοχή.
Έπεσαν δέντρα και κλαδιά με την πυροσβεστική να βρίσκεται στους δρόμους για την κοπή και την απομάκρυνσή τους για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, αναφέρει το epirus-tv-news.gr. Παράλληλα, συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούν σε σημεία όπου έπεσαν κολόνες αλλά και καλώδια, λόγω του αέρα, προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

More Stories
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νέο μηνιαίο ρεκόρ στις θανατώσεις – Ξεπέρασαν τις 75.000 τον Οκτώβριο 2025
Ο Καθηγητής Καρδιολογίας Ιωάννης Χουρσαλάς απέμεινε τα Διεθνή Βραβεία στο τομέα της Ιατρικής Επιστήμης και των Ακαδημαϊκών Επιτευγμάτων (video-φώτο)