Τον χαμό του Μίκη Θεοδωράκη, ενός σημαντικού Ελληνα, ενός παγκόσμιας ακτινοβολίας δημιουργού, θρηνεί σήμερα η πατρίδα μας.
Ο Μ. Θεοδωράκης ήταν ο άνθρωπος που είχε θέσει πάνω απ’ όλα την Ελλάδα πατρίδα και τον λαό της.
“Η ψυχή της πατρίδας μου είναι αυτός ο σπόρος, π’ άπλωσε ρίζες πάνω στο βράχο”, όπως έγραφε στο ποιήμα του “στον άγνωστο ποιητή” στην “Αρκαδία VI”.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα το ελληνικό που θα τον σκεπάσει.

More Stories
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή με τον νέο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ Παύλο
Στην ΠΕ Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε έργο και μια απόδειξη συνέπειας και σχεδίου»