14 Ιουλίου, 2024

Το τελευταίο “αντίο” στον 15χρονο Ηλία – Συγγενής: «Δεν ξέρω αν είναι το εμβόλιο ή κάτι άλλο, όμως, όποιος φταίει, να υποστεί τις συνέπειες» (video)

Το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Ηλία Γεωργακόπουλο είπαν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9/2021) στο χωριό Μαντέικα.

Ο 15χρονος Ηλίας άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα, κάτω από αδιευκρίνιστη αιτία, μέσα στο σπίτι του.

Στην εξόδιο ακολουθία βαθιά θλίψη, αλλά και πολλά ερωτηματικά για το θάνατο του παιδιού.

Ο αδελφός του, Νίκος Γεωργακόπουλος μίλησε στο arcadialive.gr και μεταξύ άλλων, είπε: «Ο αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Ώσπου με αυτά που γίνονταν και στο σχολείο που έλεγαν με το εμβόλιο, την Παρασκευή είχε πάει σε έναν παιδίατρο για να το εξετάσει και να κάνει το εμβόλιό του. Το εξέτασε και απ’ ότι λέει δεν του βρήκε τίποτα. Όταν όμως μου απαντήσαν από το πόρισμα που βγήκε, μου είπαν άλλα.

Πάει την Παρασκευή κάνει το εμβόλιό του, έρχεται στο σπίτι και ήταν μια χαρά. Είπε μόνο ότι τον πονάει λίγο το χέρι του, όταν το ακουμπούσε. Την Κυριακή έπαιζε, έφτιαξε την τσάντα του, έκανε το τεστ του για το σχολείο και βγήκε αρνητικό. Πήγε και ξάπλωσε. Το πρωί πήγε η αδερφή μου να τον ξυπνήσει και ήταν νεκρός.

Αυτά που ακούγονται περί πνευμονίας, δεν ισχύουν.

Απ΄ ότι έμαθα, του είχε πει ένας φίλος του ότι είχε κολλήσει και του είπε να το κάνει. Τον φόβισε λίγο ο φίλος του, φοβήθηκε και από αυτά που έλεγαν στην τηλεόραση.»

Επίσης, συγγενής του Ηλία, με δάκρυα είπε ότι «δεν ξέρω αν είναι το εμβόλιο ή κάτι άλλο, όμως όποιος φταίει θέλω -για την ψυχή του παιδιού- να υποστεί τις συνέπειες.»

www.arcadialive.grwww.kalimera-arkadia.gr