20 Απριλίου, 2024

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών στην Τρίπολη

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, επτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οικίες, στην Τρίπολη.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν στην Τρίπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 33 ετών αντίστοιχα. Μαζί με άγνωστο συνεργό τους αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς από αστυνομικούς συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 33χρονος, ενώ ο άγνωστος συνεργός τους τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τουλάχιστον δύο αγνώστους συνεργούς τους. Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 19.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον όπως προέκυψε ο 33χρονος κατηγορείται και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, καθώς όφειλε να βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα, ενώ παράλληλα του βεβαιώθηκε και το αντίστοιχο διοικητικό πρόστιμο.